musical

Reviews van natascha pandel
Geplaatst op 4. okt. 2011

rating 1.0 / 10

Wat slecht!!!
Ieder jaar kijk ik uit naar het musical award gala. Een avond geheel in het teken van musicals; kijken naar draaiende en komende musicals, mooie optredens en emotionele uitreikingen.
Maar wat heb ik me afgelopen zondag zitten ergeren! Ik vind Carlo en Irene met hun wekelijkse programma best okay, maar mensen...De musicalawards gaan toch niet over hun?? Doelloze grappen en opmerkingen, rommelige presentatie, gasten aan tafel die mijn inziens niets of weinig met musical te maken hebben, uberhaupt gasten aan tafel... Waar is de GALA?
Ook het ernstig tekort doen aan de mensen backstage. Waarom krijgt Henny Vrienten zijn award, compleet ongepast, voor de show? Waarom worden awards tijdens de reclame's uitgereikt en krijgen we ergens tussen neus en lippen door te zien wie, welke award heeft gekregen? Waarom moeten we nu ineens heel de avond bellen en sms'en welke musical moet winnen? Kan musical niet iets volwassener benaderd worden?

Kortom; ik vond het barslecht en ben alleen blijven kijken omdat er nog optredens zouden komen van Miss Saigon en Wicked. Ook zoiets irritants; die continue reclame en andere programma's tussendoor!? Waarom??
Doe mij en vele andere mensen (lees maar terug op twitter) een plezier en laat het volgend jaar weer gewoon naar de AVRO gaan en de presentatie bij Frits Sissing blijven!
Deel: