Unknown column 'musical_id' in 'where clause' SELECT * FROM press_categories WHERE musical_id =391 Een Avond met Dorus | Musical.nl
musical

Een Avond met Dorus (Musical)


Bij De Marine, Speel De Clown, De Krokus en de Hyacint, De Figaro Parodie en uiteraard Twee Motten. Allemaal liedjes die niet meer weg te denken zijn uit ons collectieve geheugen. En allemaal liedjes van een icoon uit de Nederlandse theater- en televisiegeschiedenis: DORUS, de alom geliefde en meest bekende zwerver van Nederland.
 
In EEN AVOND MET DORUS kruipt Henk Poort in de huid van de beminnelijke Dorus in het theatertje dat hem voor altijd beroemd heeft gemaakt: Saint Germain des Prés. Naast Dorus maken we tevens kennis met de persoon Tom Manders. Een ambitieuze man die steeds meer wil en op zijn pad niemand anders dan zichzelf vertrouwt en daarom alles zelf wil doen. We zien hoe een snor en brilletje als vermomming, hem eerst zijn vrijheid bieden, maar hem langzaam gevangen zetten.
 
EEN AVOND MET DORUS wordt een nostalgische avond die herinneringen aan vervlogen tijden doet herleven. Producent Albert Verlinde maakte eerder vergelijkbare biografische musicals zoals Ramses, Toon en Sonneveld, dus dat belooft wat!

Speeldatum van za 29.11.2014 t/m ma 06.04.2015
Première Gouda, ma 08.12.2014


8.0

Waardering bezoekers 8.0 / 10


Deel:

Een Avond met Dorus Actueel


Henk Poort geeft glans aan Een Avond met Dorus

Afgelopen maandag 8 december beleefde het door Albert Verlinde Entertainment geproduceerde Een Avond met Dorus een bescheiden première in de Goudse Schouwburg.

Foto's Een Avond met Dorus

wiki

Een Avond met Dorus Reviews

Willy de Vree
3 mei 2015
rating 4.0 / 10
Heerlijk

Op 6 april 2015 in het Oude Luxor theater naar deze voorstelling geweest. Het was heerlijk, heel herkenbare songs. Eenvoudig verhaal, waarmee de liedjes aan elkaar...

Lees meer
Een Avond met Dorus