Unknown column 'musical_id' in 'where clause' SELECT * FROM press_categories WHERE musical_id =389 Heerlijk Duurt Het Langst | Musical.nl
musical

Heerlijk Duurt Het Langst (Musical)


Vijftig jaar na de première in 1965 komt de meest succesvolle musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink eindelijk terug in de Nederlandse theaters.
 
Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig, een van de meest opmerkelijk decennia uit de afgelopen eeuw. Annie Schmidt op haar best!
 
Met ‘verrukkelijke’ evergreens als Op een mooie Pinksterdag, Kom Kees, Het is over en Zeur niet gezongen door een top cast!

Speeldatum van za 17.01.2015 t/m zo 14.06.2015
Première Breda, zo 01.02.2015


6.5

Waardering bezoekers 6.5 / 10


Deel:


Meer >>>

Cast Heerlijk Duurt Het Langst


VideoMeer informatie over Heerlijk Duurt Het Langst, Musical

Heerlijk Duurt Het Langst verhaalt over een relatiecrisis binnen een huwelijk tussen man en vrouw. De man gaat vreemd met zijn secretaresse en de vrouw vraagt hem het huis te verlaten. Dan wordt hun dochter verliefd op een Turkse jongen en dat verandert alles. De musical bevat hits als “Het is over”, “Kom Kees”, “Zeur niet” en “Op een mooie Pinksterdag”.
 
CAST
Marian: Lone van Roosendaal
Ido: Chris Tates
Emma, zijn secretaresse: Rosalie de Jong
Pinkie, hun dochter: Nikki van Ostaijen
Wim, virendje van Pinkie: Stefan de Kogel
Ton, de buurman: Dick Cohen
Kees Blom, Kruidenier: Alfred van den Heuvel
 
Ensemble | US Marian en Emma: Hilke Bierman 
Ensemble | US Kees Blom en Ton: Arie Cupe
Ensemble: Esmee Dekker
Ensemble: Matthijs van der Meer
Ensemble: Buddy Vedder
wiki

Heerlijk Duurt Het Langst Reviews

stephan wensing
13 feb 2015
rating 4.0 / 10
Pakkend!

Prachtige setting en Lone is zeer geloofwaardig als gewezen echtgenote. Mooie zangpartijen, flink veel karikaturen, neemt je mee naar gevlogen tijden. Titel zegt alles.

Lees meer
Heerlijk Duurt Het Langst