musical

K3 Alice in Wonderland (Musical)


Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 de splinternieuwe musical ‘Alice in Wonderland’.
 
De musical ‘Alice in Wonderland’ is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 30 juli 2011 tot 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 19:00 uur haar Nederlandse première. In Vlaanderen is de musical vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.
 

Speeldatum van za 30.07.2011 t/m zo 28.08.2011
Première zo 31.07.2011


6.0

Waardering bezoekers 6.0 / 10


Deel:

K3 Alice in Wonderland Actueel


Studio 100 schrijft wereldgeschiedenis met allereerste musical in 3D

In de nieuwe K3 musical ‘Alice in Wonderland’ wordt voor de allereerste keer ter wereld in een musical gebruik gemaakt van 3D technologie. Studio 100 heeft hiermee een wereldprimeur!...

Foto's K3 Alice in Wonderland

Meer informatie over K3 Alice in Wonderland, Musical

Korte inhoud
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
 
De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?
 
‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?
 
De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Creatives
Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon
Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Regie: Gert Verhulst
Choreografie: Martin Michel
Kostuumontwerp: Arno Bremers
 
 
wiki website

K3 Alice in Wonderland Reviews

Jarne Willems
27 dec 2011
rating 3.0 / 10
3D, maar daarom perfect?

Zoals iedereen wel weet is dit een 3D musical, ik ben over het algemeen heel enthousiast over deze musical, maar de liedjes hangen niet echt samen aan het verhaal,...

Lees meer
Jordy Veenstra
26 nov 2011
rating 4.0 / 10
3-D is echt geweldig

Deze productie is gewoon werkelijk prachtig met de 3-D effecten! De acteurs waren over het algemeen ook goed aleen Nicole en Hugo vond ik niet geschikt voor hun...

Lees meer
Roosje Bertens
5 aug 2011
rating 2.5 / 10
3D-effect is super

Deze productie is eigenlijk gewoon een K3-concert. Het verhaal van Alice zit er flinterdun omheen. De 3D-effecten zijn werkelijk schitterend. Nog beter dan dat ik...

Lees meer
K3 Alice in Wonderland