Unknown column 'musical_id' in 'where clause' SELECT * FROM press_categories WHERE musical_id =374 The Sound of Music | Musical.nl
musical

The Sound of Music (Musical)


 
Het is precies 50 jaar geleden dat de film The Sound of Music uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. En om dat te vieren komt Albert Verlinde Entertainment met een geheel nieuwe versie van deze musicalklassieker.
 
The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.
 
Het hartverwarmende verhaal en liedjes als "Do Re Mi", "My Favorite Things" en "Edelweiss" maken The Sound of Music tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen.
 
 

Speeldatum van wo 12.11.2014 t/m zo 23.08.2015
Première Den Bosch, zo 23.11.2014


7.8

Waardering bezoekers 7.8 / 10


Deel:


Meer >>>

Cast The Sound of Music


The Sound of Music Actueel


The Sound of Music wegens groot succes drie maanden op zomertour

The Sound of Music wegens groot succes drie maanden op zomertour


Eigen tv-show voor finaliste The Voice Kids

16-jarige Vajèn op zoek naar talentvolle kinderen voor The Sound of Music

Videowiki

The Sound of Music Reviews

stephan wensing
13 feb 2015
rating 3.0 / 10
Gewoon

Op zich erg mooi gedaan met onvergetelijke liedjes, maar daardoor snel wat cliché en ondanks zeer goed spel van de kinderen viel hun zang tegen en was het decor erg...

Lees meer
The Sound of Music
 RESERVEER NU RECHTSTREEKS BIJ EVENTIM
0900-4000444 45ct/pm