musical

Kikker 'Angst en plezier voor de kleintjes'

rating 3.5 / 10

Datum:

Theater Terra brengt na Kikker in de Wolken en Kikker en zijn Vriendjes nu de originele Kikker weer naar de Nederlandse theaters. De musical is gebaseerd op de prentenboeken van Max Velthuijs.
Kikker 'Angst en plezier voor de kleintjes'

De familievoorstelling Kikker vertelt het verhaal van kleine Max die moet verhuizen, maar dat helemaal niet wil. Hij vindt het maar eng om naar een vreemde plek te gaan waar hij helemaal niets, en vooral niemand, kent. Weten zijn vriendjes Kikker, Eend, Varkentje, Haas en Rat hem van deze angst af te helpen?
 
De angst van Max waait in de allereerste scène ook over naar het jonge publiek. Kinderen omschreven de scène als eng of soms zelfs té eng. Gelukkig was de rest van de voorstelling veel minder eng en vermaakten de kinderen zich uitstekend met Kikker.
 
Theater Terra weet met Kikker dankzij hele kleine en simpele technieken de bezoeker te boeien en de kinderen mee te nemen naar een de wereld van Kikker. Zonder dat hier dure grootschalige decors voor nodig zijn. De acteurs zijn één met de poppen waardoor je zelden naar de acteur achter de pop zult kijken. Een prestatie wat Terra elke keer weet te bereiken.
 
Kikker is nog tot en met 15 mei in de Nederlandse theaters te zien.
 
Lees voor met webReader
Deel:Lees eerst de recensies op Musical.nl of wat de bezoeker er van vindt voordat u zelf een Nederlandse musical bezoekt!